Om mig

Linnéa, 34, gift, landsbygdsbo, norrlänning. Jag är…

…fotograf: Efter min utbildning lade jag kameran på hyllan i över tio år, men nu börjar jag få in schwunget igen och fångar bröllop och naturen genom linsen.

…författare: Äntligen har jag tagit tag i min barndoms författardrömmar. Mitt nuvarande bokprojekt är ett relationsdrama i en apokalyptisk men ack så levande värld. Nej, jag är ingen utgiven författare, men inte fan tänker jag kalla mig för aspirerande författare när jag redan skriver så tangenterna glöder.

…arkivarie: Det blev mitt day job här i livet. Gillart! Det hänger starkt ihop med att jag har en examen i historia och älskar lukten av gamla papper.

…hälften vegetarian och hälften köttproducent: Tillsammans med min man bor jag i huset där jag föddes, en egnahemsvilla på landet utanför Sundsvall, med trädgård, bikupor och kaniner. De senare äter vi upp: Även som villaägare finns möjligheten att äta kött vars ursprung man känner till. Kött från mataffären känns inte som ett alternativ längre.

…textkonsument: Science fiction, fantasy, relationsdraman, fanfiction, bloggar, böcker om miljöhistoria och vetenskap. Vad skriver du om och var kan jag läsa det?

…rädd för livet, deprimerad sedan tonåren, skrattar varje dag. Sörjer att jag inte tål varken kardemumma eller katter. Drömmer om att vandra i Alperna. Är på väg upp ur gropen som är min utmattningsdepression.

Min man har jag att tacka för mycket glädje. Att jag helt plötsligt blivit hockeytokig och följer Chicago Blackhawks alla matcher tar han med ro. Åh husfriden! För hockeysnack finns jag på Twitter.

Den här bloggen är mitt utlopp och tankeverkstad. Titeln – Ordningen och lugnet – är vad jag vill uppnå med hela det här projektet. Jag skriver om skrivande, om fotograferande, om livet på landet, om miljön jag vill värna om. Vill inspirera och inspireras.

Är du en av mina inspiratörer? Lämna gärna en kommentar så jag hittar till dig, eller titta in på INSTAGRAM. Du kanske också finns där?

HÄR kan du kontakta mig rörande fotouppdrag eller andra funderingar.

Annonser